about us webdesign portfolio design services contact
   
 

Портфолио на нашите продукти,

 

Страницата на Автосалон АУТОВес гр. Сопот. Предлага информация за фирмата и автомобилите които продава разпределни в няколко категории. Страницата се обновява при всеки внос и предлага актуална информация съсс снимки за автомобилите, бусовете и камионите в автосалона.

www.autoves.com , autoves@autoves.com

Страницата на хотел Сима в местността Беклемето. Предлага на своите посетители да разгледат хотела и местността , атракциите които предлага , богата галерия от снимки, камера и метеорологична странция за данни в реално време, удобна форма за онлайн резервация. Страницата е преведена на английчки и дава възможност и на чуждестранни посетители да разгледат хотела , забележителностите и атракциите които предлага хотел Сима.

www.hotelsima.com , sima@hotelsima.com

Страницата на хижа Добрила в Стара Планина. С иновативен дизайн, удобно меню и богата галерия от снимки, страницата има за цел да представи на своите посетители една от най-добрите хижи в България. Може да се насладите на красивата природа около хижата , да попълните книгата за гости онлайн или просто да посетите най-добрата хижа в Стара Планина.

www.dobrila.eu , hija@dobrila.eu

 

 

Предишна страница

 

Следваща страница

 
 
Начало | За Нас | Портфолио | Поддръжка | За контакти Copyright © Amev webdesign