about us webdesign portfolio design services contact
   
 

Портфолио на нашите продукти,

 

Страницата на хижа Средногорец в Средна гора. Страницата има за цел да представи едно малко извесно райско кътче в полите на китната Средна гора. Съдържа полезна информация и богата галерия от снимки в помощт на бъдещите си посетители. Уеб камера и метеостанция с пълна прогноза за времето за всички туристи. Хижата предлага атрактивни оферти за лов на едър дивеч.

www.srednogorec.com  , hija@srednogorec.com 

Страницата на хотел Балкан , село Чифлик , Троян. Страницата предлага информация за хотела. Богата галерия от снимки и лесна форма за контакт на бъдещите посетители. Хотел Балкан е прекрасно място за вашата почивка. Спа процедури , открит минерален басейн , конферентна зала , ресторант на две нива с жива музика , лоби-бар и открит летен бар.

www.balkanhotel.eu  , info@balkanhotel.eu

 

Страницата на СИМА ЕООД. Страницата предлага информация за фирмата , услугите и дейностите. Богата галерия от снимки и лесна форма за контакт на бъдещите клиентите. СИМА ЕООД е лидер сред превозите на автомобили от и за България. Фирмата разполага с над 50 автовоза , огромна база и модерен сервиз за лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

www.sima-bg.com , www.sima-bg.eu , office@sima-bg.com

 

Следваща страница

 
 
Начало | За Нас | Портфолио | Поддръжка | За контакти Copyright © Amev webdesign