about us webdesign portfolio design services contact
   
 

Здравейте и добре дошли,

 

Ние предлагаме изработка на уеб сайтове и уеб приложения съобразени с вашите нужди и желания. Предлагаме ви както цялостна изработка на сайт, изработка на лого, банери и всичко друго необходимо вашият сайт да бъде полезен, както на вас така и на неговите посетители.Ако търсите атрактивно представяне и добро качество на разумни цени, то ние сме правилния избор за вашите решения.

Уеб сайтът е в основата на всеки успешен бизнес. Популяризирането му е необходимост, в която ние ще ви предложим оптимални и елегантни решения. Знаем, че сайтът е вашето лице в интернет. Обедени сме, че добре направеният сайт привлича нови клиенти, докато пести време и средства. Избирайки от нашите решения за присъствие в интернет пространството, вие давате шанс на вашия бизнес да се развива и възможност на интернет потребителите, за които виртуалният свят е повече от реален,да ви открият.

Тъй като всеки бизнес е различен и всеки иска да е уникален в това, то ние ценим мнението и идеите на всеки свой клиент в проектирането на неговите интернет решения.

Колко струва един сайт?

Това е най-често задавания от всички въпроси. Цената на всеки един сайт зависи от обема работа,типа на дадения проект, времето за неговото изпъление, техническото и графично решение. Цените,които предлагаме са съобразени с тези особености и достъпни за всеки един бизнес. Те варират от 400 до 1000 лв. Най-често използваните сайтове са от типа фирмен сайт с цел представяне на фирмата или рекламно присъствие в интернет пространството на дадена фирма ,хотел ,автокъща или търговия, при тях цените са средно около 500 лв. , но при изработването на по-мащабни проекти е възможно преминаването на границата от 1000 лв. , като съответната цена се сформира в зависимост от сложността за изработка. Запазваме си правото да отказваме проекти, които са в разрез с нашите разбирания, интереси и/или законите на Р. България.

Къде работим?

Работим в региона на община Карлово. Община Сопот или радиус 30 км. от града. За контакти ...

 
 
Начало | За Нас | Портфолио | Поддръжка | За контакти Copyright © Amev webdesign